divendres, 25 de novembre del 2011

RACÓ DE L'ORDINADOR

Ens hem animat a fer llistes dels noms dels companys de la classe. El treball l’hem fet a nivell individual i a l’ordinador. Mireu, mireu com escrivim !!!

5 comentaris:

  1. Quants noms! I sembla que volin! M'he fitxat que hi havia alguns noms repetits a la llista de la Mireia, i és que "li va sortir així".
    -Però dues Mireies?
    -Sí, la Mireia Bartra.

    Marta.

    Per cert, si podeu ens haureu de fer cinc cèntims de la xerrada del Miquel, perquè de moment no ens han donat molts detalls i segur que va ser molt interessant. Gràcies.

    ResponElimina
  2. Se m'oblidava una cosa. La Mireia m'ha comentat que han treballat els noms i els cognoms. Tot llegint Maria Ribas m'ha fet fixar-me que Ribas és el cognom i que en realitat es diu Maria. Bona apreciació!

    Marta.

    ResponElimina
  3. Ens ho hem passat molt bé llegint els noms "inventats" !!!!!!
    Ja es fan grans!!!! D'aquí a poc ens escriuran textos!!!!

    Mireia (Maria R.)

    ResponElimina
  4. QUÈ GRANS QUE US ESTEU FENT!
    MOLTS I MOLTS PETONS

    MARGA

    ResponElimina
  5. He de reconèixer que tinc poca paciència! Haurem de treballar-ho! La Mireia m'ha explicat un munt de coses de la xerrada d'en Miquel (s'ha de saber trobar el moment!). El Miquel és pilot i va portar coses d'avions, com per exemple unes ràdios per parlar, i van fer veure que aterraven a Madrid. Fins i tot em va fer una petita demostració de com demanaven per aterrar amb la ràdio. Ja me'ls imagino!

    Gràcies Miquel per fer-los sentir-se pilots per un dia.

    Marta.

    ResponElimina