divendres, 25 de novembre de 2011

RACÓ DE L'ORDINADOR

Ens hem animat a fer llistes dels noms dels companys de la classe. El treball l’hem fet a nivell individual i a l’ordinador. Mireu, mireu com escrivim !!!

5 comentaris:

 1. Quants noms! I sembla que volin! M'he fitxat que hi havia alguns noms repetits a la llista de la Mireia, i és que "li va sortir així".
  -Però dues Mireies?
  -Sí, la Mireia Bartra.

  Marta.

  Per cert, si podeu ens haureu de fer cinc cèntims de la xerrada del Miquel, perquè de moment no ens han donat molts detalls i segur que va ser molt interessant. Gràcies.

  ResponElimina
 2. Se m'oblidava una cosa. La Mireia m'ha comentat que han treballat els noms i els cognoms. Tot llegint Maria Ribas m'ha fet fixar-me que Ribas és el cognom i que en realitat es diu Maria. Bona apreciació!

  Marta.

  ResponElimina
 3. Ens ho hem passat molt bé llegint els noms "inventats" !!!!!!
  Ja es fan grans!!!! D'aquí a poc ens escriuran textos!!!!

  Mireia (Maria R.)

  ResponElimina
 4. QUÈ GRANS QUE US ESTEU FENT!
  MOLTS I MOLTS PETONS

  MARGA

  ResponElimina
 5. He de reconèixer que tinc poca paciència! Haurem de treballar-ho! La Mireia m'ha explicat un munt de coses de la xerrada d'en Miquel (s'ha de saber trobar el moment!). El Miquel és pilot i va portar coses d'avions, com per exemple unes ràdios per parlar, i van fer veure que aterraven a Madrid. Fins i tot em va fer una petita demostració de com demanaven per aterrar amb la ràdio. Ja me'ls imagino!

  Gràcies Miquel per fer-los sentir-se pilots per un dia.

  Marta.

  ResponElimina