divendres, 8 de juny del 2012

ELS SENTIMENTS

Al llarg del 2n Trimestre vam treballar molt el cos i el cor i vam aprendre moltes coses. Aquest 3r Trimestre hem continuat treballant i sentint el cor a partir de situacions relacionades amb les emocions. Hem fet diferents activitats que ens han ajudat a saber com ens sentiem, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu.

- Portem moltes fotografies d'expressions: content, trist, enfadat, seriós,...
- Parlem dels sentiments: com ens podem sentir i diem el perquè (molt terball oral).
- Fem una llista de sentiments i fem un mural col·lectiu.
- Triem dos sentiments: fem el dibuix i escrivim quin sentiment és.
- Com em sento avui? Triem 6 fotos de sentiments i, a sota de cada foto, escrivim el seu nom. Ho pengem a la pissarra i, cada dia, en arribar escrivim el nostre nom a la columna adient segons ens sentim.
 - Cadascú diu el perquè i veiem, cada dia, quants avions estan contents, feliços, tristos, ... Aquest treball col·lectiu el fem al llarg d'una setmana.
- Retallem i classifiquem totes les fotografies que tenim dels sentiments. Fem un gran mural col·lectiu.
- Com et sents cada dia? Al llarg d'una setmana dibuixo i escric com em sento cada dia (treball a nivell individual). El divendres els mirem i comentem col·lectivament per veure com ens hem sentit tots al llarg dels cinc dies.
- Joc del Dau Sentimental: Tirem el dau i segons el sentiment que em surt he de dir en quina situació em sento així.
Amb totes aquestes activitats hem pogut veure com ens sentim tots els avions, a nivell de grup i a nivell personal. Ens hem sentit molt a gust fent tots aquests treballs i, alhora, ens hem sentit millor i més tranquils.
Us presentem unes quantes fotos on es veuen els treballs que hem fet dels sentiments.

1 comentari: