dijous, 22 de març del 2012

SÓC ÚNIC I ESPECIAL...TOTS SOM DIFERENTS!!!

Per treballar l'autoestima, aquest curs els nens i les nenes d'Educació Infantil hem aprofundit en el conte de l'elefant "Elmer" d'en David Mckee. Els contes són un bon referent per parlar-ne i trobar, entre tots i totes, maneres de ser que millorin les nostres actituds.
L'Elmer ens  ajuda a acceptar les diferències dels altres, evitar la burla, descobrir que les diferències poden ser positives, valorar-nos com a èsser únics i acceptar-nos i sentir-nos contents amb nosaltres mateixos/es.
S'ha utilitzat el llenguatge oral com a instrument de comunicació i d'expressió, el llenguatge escrit per iniciar-se en el grafisme i els llenguatges plàstic, corporal i musical per representar la història d'altres maneres alhora molt visuals i enriquidores.






2 comentaris:

  1. HOLA, SOC EL JOFRE
    M'AGRADAT MOLT LLEGIR EL CONTE DE L'ELMER AMB LA MAMA

    ResponElimina
  2. Li hem agafat molta estima a l'Elmer, és un elefant molt entranyable. Hem llegit altres històries per saber-ne més, i hem repassat la primera història penjada en el bloc. He volgut posar a prova la Mireia, i quan surten tots els elefants grisos (fins i tot l'Elmer) li he preguntat quin era l'Elmer. No hi ha hagut dubtes: el de la trompa aixecada.

    Marta.

    ResponElimina