divendres, 30 de març del 2012

EL COR I L'ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Al llarg del trimestre hem estat treballant el COR i l'ALIMENTACIÓ SALUDABLE. Hem estat molt i molt motivats i ens hem interessat per tot el món del cor i del nostre cos. Ens hem engrescat a portar tot tipus de materials: llibres, contes, objectes, ... del cor i del nostre cos i hem muntat un racó impressionant.
Hem fet diferents activitats i en aquest power point veureu una pinzellada del que hem anat fent. Tot el viscut a l'aula no es pot plasmar, però si que podreu fer-vos una idea i compartir-ho amb els vostres fills/es. A veure si us entusiameu igual que ells.
Gaudiu i sentiu tot el treball des del COR !!!

1 comentari:

  1. Quantes coses! D'aquí a la facultat de medicina!
    Hem llegit amb deteniment la llista d'hàbits saludables, i que curiós, són els mateixos que sempre hem de recordar a casa.
    Ens ha fet molta gràcia com fèieu el dibuix de la silueta del cos, (però no n'ha fet tanta quant la Mireia ahir va dibuixar penis i vulves a tort i a dret i se li va haver d'explicar).
    Ens ha sobtat veure la xocolata a la llista de menjars no saludables, però ja hem aclarit que la bona xocolata amb molt de cacao sí que és saludable, però la que porta molts greixos no (a casa berenem xocolata).

    Moltes gràcies a la Jara per aquests cors tan bonics.

    Marta.

    ResponElimina