divendres, 24 de febrer del 2012

FESTA VIATGERA

Durant molt de temps hem treballat el món dels pilots, les hostesses i els avions. Tots plegats hem viscut intensament el projecte i hem après moltes coses.
Com a cloenda del nostre projecte, el dimarts 7 de febrer va ser un dia MOLT ESPECIAL pels AVIONS de P5, ja que vam celebrar una FESTA VIATGERA, plena de sorpreses molt i molt emocionants !!!
Agraïm la col·laboració tan esplèndida de les famílies i la seva participació en la realització de l'AEROPORT i l'AVIÓ a la classe. Entre tots vam fer possible que els nens i les nenes gaudissin d'una diada molt especial i que tinguin un bon record per sempre . Agraïm a en Miquel que ens va acompanyar en aquesta aventura. Ens felicitem per l’èxit i l’esforç de tots plegats.
Gaudiu de les fotos dels preparatius de la festa, de la festa i també del video que plasmen moments on es veu que ens ho vam passar d’allò més bé !!!

PREPARATIUS


FESTA



11 comentaris:

  1. INCREIBLE !!!!

    M'afegeixo a les felicitacions de la Pilar !!! Merci a tot l'equip de mestres !!!!!

    MIREIA

    moltas grasias

    maria ribas

    ResponElimina
  2. HOLA,SOC LA JARA
    ESTIC MOLT CONTENTA DE VIATJAR A URUGUAI AMB ELS MEUS AMICS.
    HA ESTAT XULISSSSSIM!!!
    GRACIES PER TOT.

    ResponElimina
  3. IMPRESSIONANT! No hi ha paraules per descriure el que amb pocs mitjans es pot arribar a fer. Però el que més compta és la il·lusió de tots. Quines cares d'alegria quan van decidir anar a Uruguai (semblava com una final de la Champions!)I els preparatius a l'escola i a casa? perquè fer la maleta també té la seva història. Hem disfrutat molt veient les fotos i el vídeo (segur que ho veurem un munt de vegades). Ens ha sorprès el que poden arribar a fer nens i nenes de 6 i 5 anys, perquè alguns s'han hagut d'aprendre un petit guió (molt bé les hostesses, quina professionalitat! Com repartien el menjar!)

    Per la Mireia el millor record del viatge ha estat la Coca-Cola. Quines coses! Fins i tot diu que va repetir!

    Felicitats a tot l'equip de mestres i a totes les famílies, perquè aquesta ha estat una mica la festa de tots.

    I ens ha agradat tant que l'any vinent repetirem. Amb el Ricard, és clar!

    Marta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sóc en Xavier, i em va agradar molt la festa viatgera!!!

      Elimina
  4. Moltes felicitats Pilar per aquesta festa tan bonica!! De veritat et superes any rera any... Moltes felicitats avions, perquè ho heu fet genial!! I moltes gràcies a tots els pares i mares per fer tots els preparatius... Això sí es mereix un Òscar!!!

    ResponElimina
  5. Impresionant, genial, increible... No tinc paraules per descriure-ho! Gràcies a tots els que formem aquesta petita gran escola, als mestres, als pares i sobretot a aquests fantàstics nens de la classe dels avions! Realment estàven molt posats en el seu paper, jaja!

    ResponElimina
  6. PILAR AL VIDIO DE FESTA VIAXERA A SIGUT MOL
    XULU¡

    MARIA G

    ResponElimina
  7. Estaven estupends i estupendes!!! Què grans es fan...
    ;-D

    Marga

    ResponElimina
  8. ENS A AGRADAT MOL LA FESTA VIAXERA

    JORDI MONICA JOFRE

    (impressionant montatge i video! Moltes gràcies)

    ResponElimina
  9. Pilar, et felicitem!!!!! aquesta activitat és increilbe, està super bé, els detalls de Laviniaair, URG, la bandera, les finetres, les hosteses, els pitots, tot està LINDO Felicitacions, Ana, Paola i Júlia

    ResponElimina