dimecres, 9 de novembre del 2011

BERENAR D'AVIONS

El mes d’octubre, a la classe, vam fer una petita festa per celebrar el Sant de la Pilar. Vam menjar un avió de pa amb xocolata i uns petits pilots. La Jara també ens va sorprendre amb galetes d'avions que va fer a casa pensant amb tots els seus amics. Que dolces que estaven !!!
Tot estava mmm … boníssim !!! I ens ho vam passar molt i molt bé.

4 comentaris:

  1. IO ASTIC ENIMADA DAPASA A PESINC P5
    I APANDRE LLETRA LLIGADA

    MARIA RIBAS

    ResponElimina
  2. Aquesta vegada la Mireia no tenia gaires ganes d'explicar-me el berenar especial d'avions, sembla que fa poc que ho deuria veure a l'escola perquè em va dir que ja ho havia vist. Tot i així, si li feia alguna pregunta em responia.

    -Es mengen els avions?
    -Sí, perquè són galetes.

    Ho deixarem per més endavant.

    Després de veure aquest avió i de com van menjar, no m’estranya que aquell dia no tingués gana per berenar.

    Gràcies Pilar per aquest avió i aquests pilots -que sí vam tastar-, i gràcies a la Sandra per les galetes. Esteu fent tradició!

    Marta.

    ResponElimina
  3. Al final no he hagut d'esperar gaire perquè la Mireia m'expliqués el berenar d'avions. Aquesta tarda la Mireia m'ha ensenyat que es va menjar un tros d'ala amb motor i una part amb finestretes; la Mireia és de les que va repetir. Ens hem mirat molt bé l'avió de pa i hem tingut un dubte: és possible que les ales del davant estiguin massa cap al davant?
    Per cert, la Mireia té moltes ganes de venir a l'escola, fins i tot enveja els seus germans que sí hi poden anar. Esperem que es recuperi aviat; mentrestant ha dibuixat un munt d'avions. I tot mirant els dibuixos que havia fet m'he adonat que els avions s'assemblen molt als taurons, però per sort la Mireia m'ha fet veure que els taurons no tenen motors. Què ximpleta la mama! Se'ls coneixen molt bé els avions!

    Marta.

    ResponElimina